O nama

Head Office
Sky-tours International
Big Sky Group
Registration number: 13379
AD400 La Massana
Andorra
T. +376 815 301
support@sky-tours.com
Tax ID: L 708 532-S

Mi smo putnička kompanija sa sedištem u Frajburgu, u Nemačkoj, a naše kancelarije se nalaze, kako u "Starom svetu ", tako i u " Novom svetu ".

Mi smo jedna od najstarijih turističkih kompanija u južnoj Nemačkoj.

Naša kompanija je prvi put otvorena 1973. godine , ali je zaista počela sa poslovanjem, nakonšto je Rudi Seiberlich, osnivač Sky-tours-a, počeo da sarađuje sa Laker Airways-om 1977. godine, niskobudžetnom avio-kompanijom iz Velike Britanije (prva niskobudžetna avio-kompanija u svetu!).

Sky-tours je funkcionisao kao generalni zastupnik za Laker Airways. Laker je na početku pružao samo samo uslugu letenja od Londona do Njujorka. Zvao se \ ' Laker Skytrain \'. Laker je prvobitno dobio odobrenje da leti samo od Njujorka do Londona, u Velikoj Britaniji, ali je nakon velikog uspeha to ubrzo prošireno i na Majamiju, Tampu, Orlando, Boston, Čikago, Los Anđeles i San Francisko, kao i na pojedine kanadske destinacije. Sky-tours je bio odgovoran za "aranžamane za odmor" Laker Airways-a, omogućavajući niskobudžetna putovanja za Amerikance u Evropu, kao i za evropske putnike u SAD.

U februaru 1982.godine, Laker Airways se zatvorio, te je \ ' Sky-tours \' postao jedan od najvećih prodavaca jeftinih avio karata u SAD i Evropi, sa kancelarijama u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Italiji i Kaliforniji.

1997. godine, Sky-tours je otvorio svoje prve Internet usluge rezervacije i sada je jedan od najvažnijih online agencija za rezervacije u svetu interneta i nudi niske cene putovanja u više od 35 zemalja.

Naša filozofija je da pružimo najbolje usluge po najboljoj mogućoj ceni.